Η άρνηση της ΝΔ για σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής λογοδοσίας για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης συνιστά πρόκληση για την κοινωνία που βιώνει στο πετσί της τεράστια ανθρωπιστική κρίση

Η απορριπτική στάση της ΝΔ, στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής διαβούλευσης και λογοδοσίας για τα κονδύλια του Ταμείου και του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποδεικνύει την πρόθεση της Κυβέρνησης να χειριστεί με αδιαφάνεια τους πόρους του Ταμείου, μοιράζοντας προφανώς τα χρήματα σε ημετέρους, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Η άρνησή της για έλεγχο είναι τουλάχιστον προκλητική, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η ελληνική οικονομία στενάζει, αλλά και η πλειοψηφία των πολιτών υποφέρει από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας.

Ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κάνει όνειρα και σχέδια με τα χρήματα των πολιτών χωρίς τους πολίτες και να καταλάβει ότι η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εγγυήσεις για την ασφαλή, κοινωνικά δίκαιη και εθνικά επωφελή αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση πόροι που θα έπρεπε να προορίζονται για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, τη στήριξη των εργαζομένων, των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να εξαϋλωθούν και να διοχετευτούν σε λίγους και εκλεκτούς.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.