Ευχές του Σωκράτη Βαρδάκη προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, όπου μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κο Φωτάκη και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Τερζάκη, παρέστησαν στον καθιερωμένο αγιασμό, εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια ο κος Βαρδάκης παρέστη στον αγιασμό που τελέστηκε στο Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού.

Στο μήνυμά του ο Βουλευτής ανέφερε:

«Σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο ζωής και μάθησης, βασισμένο σε όνειρα, στόχους και προοπτικές. Οι ευχές των γονέων συνοδεύουν καθημερινά τους μικρούς μαθητές, στο ωραίο ταξίδι της γνώσης, αναμένοντας να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους δασκάλους και τους καθηγητές, οι οποίοι καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές. Αλλά και στους γονείς, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με πολύ καλύτερους οιωνούς σε σχέση με πέρσι, με ελάχιστα κενά σε διδακτικό προσωπικό, τα οποία προβλέπεται να καλυφθούν τις επόμενες ημέρες, με ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ενιαίο για όλα τα σχολεία και χωρίς καθόλου ελλείψεις στα βιβλία.

Εύχομαι μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.