Ευχές Σωκράτη Βαρδάκη για τη νέα σχολική χρονιά

«Όλα τα σχολεία της χώρας σήμερα πρώτη μέρα γέμισαν χαρά, ελπίδα και προσδοκίες. Η αρχή της σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια σημαντική αφετηρία για εκπαιδευτικούς μαθητές, μαθήτριες και γονείς. και εύχομαι σε όλους να είναι όμορφη και δημιουργική», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας και η γνώση το μεγαλύτερο εφόδιο που μπορούν να έχουν για στη ζωή τους. Χρέος όλων μας να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες για γνώση χωρίς εμπόδια και αποκλεισμούς μέσα από ένα δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα ποιοτικά αναβαθμισμένο. Η φετινή σχολική χρονιά, ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές στα σχολεία, ενώ τα κενά για όλο το νησί στην Α/θμια Εκπαίδευση έχουν καλυφθεί πλήρως, όπως και η Ειδική Αγωγή, τόσο στην Α/θμια όσο και στην Β/θμια Εκπαίδευση.

Στόχος μας είναι κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και αυτό το έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Καλή σχολική και δημιουργική χρονιά.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.