Ευθύνη όλων μας η εξάλειψη των φαινομένων οικογενειακής βίας

Παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου «Η ΔΙΚΤΥΝΝΑ» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων ν. Ηρακλείου με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Μέσα από καίριες τοποθετήσεις και παρουσιάσεις, αναδείχθηκε το σπουδαίο έργο του Σωματείου, ενώ επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τους άμεσους τρόπους με τους οποίους μία γυναίκα που ζει τον εφιάλτη της οικογενειακή βίας μπορεί να απευθυνθεί για ουσιαστική βοήθεια στο Σωματείο.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας αλματώδους αύξησης των περιστατικών οικογενειακής βίας, απόρροια και των ακραίων συνθηκών που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Τέτοιες σπουδαίες δράσεις όπως η σημερινή, μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στο στόχο μας, την εξάλειψη αυτού του ειδεχθούς φαινομένου, που αποτελεί ευθύνη όλων μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.