Ερώτηση Σωκράτη Βαρδάκη για την πολύμηνη αποχή των εξεταστών οδηγών και νέων οδηγών

Τη διαδικασία βάση της οποίας θα ομαλοποιηθούν οι εξετάσεις οδηγών και νέων οδηγών, ζητά να μάθει με κοινοβουλευτική παρέμβασή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών με την τρίτη σε σειρά αποχή των εξεταστών, έχουν εγκλωβίσει σε πολύμηνη αναμονή υποψηφίους οδηγούς και οδηγούς που θέλουν αλλά δεν μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδήγησης ή αναβάθμιση της κατηγορίας της άδειας τους. Από την άλλη έχει δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στην εύρυθμη λειτουργία των σχολών οδήγησης που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας.

Επίσης το πρόβλημα της μη διεξαγωγής εξετάσεων εδώ και πολύ καιρό, είναι στενά συνδεδεμένο και με την οδική ασφάλεια.

Για αυτούς τους λόγους ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης ερωτά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει το Υπουργείο, με την οποία προβλέπεται η ομαλοποίηση της διεξαγωγής της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς των νέων οδηγών και οδηγών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.