Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων από τον Σωκράτη Βαρδάκη

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης με ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομικών, αναδεικνύει την άναγκη νομοθετικής ρύθμισης, που θα δίνει τη δυνατότητα επανένταξης στις απολεσθείσες ρυθμίσεις των 100 δόσεων, οφειλετών, οι οποίοι λόγω αντικειμενικής αδυναμίας, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην τήρηση των υποχρεώσεών τους.

Οπως αναφέρει στην ερώτησή του η ρύθμιση απέδωσε σημαντικά έσοδα, τόσο στα ασφαλιστικά ταμεία, όσο και σε εφορίες και δήμους, συνεπώς οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση για επανένταξη στις απολεσθείσες ρυθμίσεις των 100 δόσεων, θα σήμαινε ακόμα περισσότερα έσοδα για το κράτος και σαφέστατα ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών , οι οποίοι θα είχαν δεύτερη ευκαιρία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Επιπλέον, ζητά να μάθει σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών , ώστε να αποφεύγεται η καταχρηστική εφαρμογή του Ν. 4321/15 και η υπέρμετρη αυστηρότητα από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες.

Την ερώτηση συνυπογράφουν 38 βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.