Εργασιακά θέματα των επαγγελματιών οδηγών τέθηκαν στις συναντήσεις του Σωκράτη Βαρδάκη και του Σωματείου ΕΡΜΗΣ στο Υπουργείο Εργασίας

Η λειτουργία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, η εντατικοποίηση των ελέγχων για την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία και άλλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών, τέθηκαν στις συναντήσεις του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και εκπροσώπων των εργαζομένων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέα Νεφελούδη και τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Παναγιώτη Κορφιάτη.

Στην συνάντηση εκ μέρους των εκπροσώπων των εργαζομένων παρέστησαν οι κ.κ. Κώστας Τριαλλωνάκης και Γιώργος Μανουσάκης, πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα, του Σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «ΕΡΜΗΣ», ο κ. Σεραφειμίδης Σταύρος μέλος του Σωματείου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος,  Θέμης Αμπλάς. 

Ο κ. Βαρδάκης επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι προστατεύει τον εργαζόμενο και τόνισε ότι «το Υπουργείο Εργασίας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θέτει όλα τα διαθέσιμα μέσα για να ισχυροποιείται η θέση των εργαζομένων και μέσω αποτελεσματικών ελέγχων να τιμωρείται  οποιαδήποτε  αυθαίρετη καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.