Επιχορήγηση Υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Βιάννου με 100.000 ευρώ

Ζητήματα των Δήμων του Νομού Ηρακλείου τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποίησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ενώ ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για την ενίσχυση του Δήμου Βιάννου, με σκοπό την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που έχουν προκληθεί από θεομηνίες, με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης επισήμανε ότι για άλλη μια φορά, άμεση είναι η ανταπόκριση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών στις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, ο Υπουργός κ. Χαρίτσης, ανταποκρινόμενος έγκαιρα στο αίτημα του Δήμου Βιάννου, υπέγραψε απόφαση για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου, με το ποσό των 100.000 ευρώ, με σκοπό την εκτέλεση έργων υποδομής. Το τελευταίο διάστημα έχουν ανακύψει προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε τμήματα αποχετεύσεων των οικισμών, μετά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε επίσης ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η ένταξη ώριμων έργων που αποσκοπούν στην δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, καθώς και αγροτικής οδοποιίας σε Δήμους που έχουν υποβάλει στις αντίστοιχες προσκλήσεις του ΦιλόΔημου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.