Συνάντηση του Σωκράτη Βαρδάκη με τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους του Δήμου Μαλεβιζίου

Επιχορήγηση στον Δ. Μαλεβιζίου για την εξόφληση υποχρεώσεων προμηθευτών

Το Υπουργείο Εσωτερικών, ενέκρινε την 16η επιχορήγηση συνολικού ποσού 3.669.173,69 ευρώ σε διάφορους δήμους της χώρας, επιχειρώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, με σκοπό την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 31/7/2017, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).

Ανάμεσα στους δήμους που επιχορηγούνται σε αυτή τη φάση, είναι και ο Δήμος Μαλεβιζίου όπως ενημερώθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με συνολικό ποσό 226.438,93 ευρώ.

Η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι επιχορηγούμενοι Δήμοι και οι σχετικές προϋποθέσεις για την εξόφληση των συγκεκριμένων υποχρεώσεων, ορίζεται στην υπ’ αριθμ. 30307/11-09-2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.