Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Τράπεζας, για την αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματος στη Βιάννο

Σε επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Γιώργο Κουρλετάκη, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου Υποκαταστήματος στο κέντρο του Ηρακλείου, αναφέρθηκα και στη λειτουργία του Υποκαταστήματος στη Βιάννο.

«κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στο κέντρο του Ηρακλείου, στην 25ης Αυγούστου.
Πάντα είναι ευχάριστη και σημαντική είδηση η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των πολιτών στις υπηρεσίες του τραπεζικού συστήματος.

Για τον λόγο αυτό ελπίζουμε ότι θα φροντίσετε να επαναπροσδιορίσετε τον σχεδιασμό σας για το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Βιάννο, το οποίο εδώ και αρκετούς μήνες υπολειτουργεί, δυσχεραίνοντας την εξυπηρέτηση των Βιαννιτών.

Το υποκατάστημα της Βιάννου εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, κατά κύριο λόγο υπερηλίκων και ευπαθών ομάδων, που δεν έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικού τρόπου πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επίσης, η δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα δημιουργεί οικονομικές υποχρεώσεις στο σύνολο σχεδόν των κατοίκων του Δήμου Βιάννου, κάτι το οποίο θεωρώ ότι δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσει η Τράπεζα σε εβδομαδιαία βάση.

Ελπίζουμε να υπάρξει η αντίστοιχη μέριμνα και για τους κατοίκους της Βιάννου, οι οποίοι, δυστυχώς, δεν διαθέτουν τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής, όπως οι κάτοικοι του Ηρακλείου.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.