Επιστολή Βαρδάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για άμεση καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την οποία ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών, απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στις νότιες περιοχές της Π.Ε. Ηρακλείου και ιδιαίτερα στις παράκτιες περιοχές του Δήμου Βιάννου, επικρατούν τις τελευταίες ώρες ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία χαρακτηρίζονται από πολύ ισχυρούς ανέμους που ξεπερνούν τα 100km/h προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στο φυτικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, προκαλώντας οικονομική καταστροφή στους παραγωγούς»,

Κλείνοντας την επιστολή του καλεί τον κ. Αποστόλου, ώστε να ξεκινήσει κάθε απαραίτητη ενέργεια, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές που υπέστη το φυτικό κεφάλαιο, καθώς κρίνεται επιτακτική η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος και η άμεση στήριξη των παραγωγών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.