Συνάντηση με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα Γεροβασίλη Όλγα, για την ίδρυση αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης

Επαφές Σωκράτη Βαρδάκη και Δημάρχου Ηρακλείου στην Αθήνα για θέματα του δήμου

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, για μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν την πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Βαρδάκης και Λαμπρινός συναντήθηκαν με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα Γεροβασίλη Όλγα, θέτοντας επί τάπητος την ίδρυση αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με την Υπουργό να επισημαίνει ότι χρειάζεται λίγος χρόνος ώστε να εξεταστεί περαιτέρω το θέμα.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη για το ζήτημα της αξιοποίησης του ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου, μπροστά από τις φυλακές Αλικαρνασσού, το οποίο προορίζεται για την δημιουργία μόνιμης λαϊκής αγοράς.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη για την αξιοποίηση ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου για λειτουργία λαϊκής αγοράς

Τέλος, οι κ.κ. Βαρδάκης και Λαμπρινός συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργο Σάρλη προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των διαδικασιών σχετικά με την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργο Σάρλη για το νέο Δικαστικό Μεγάρο

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.