Στην πολιτική εκδήλωση με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Επίσκεψη Υπουργού Επικρατείας στο Ηράκλειο

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Βαρδάκη.

Αρχικά επισκέφτηκαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη με την οποία συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά και για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το νησί όπως διαχείριση υδατικών πόρων, στερεών αποβλήτων και γενικότερα θέματα υποδομών.

Συνάντηση με την Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όπου συζητήθηκαν τα μεγάλα έργα που θα υλοποιηθούν στην Κρήτη (αεροδρόμιο Καστελίου, ΒΟΑΚ, ολοκλήρωση οδικού δικτύου Ηράκλειο – Μεσαρά), που θα χρηματοδοτηθούν με περισσότερα από 3 δις ευρώ.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Για την πορεία ανωτατοποίησης του Ιδρύματος, ενημερώθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, από τον Πρύτανη κ. Νίκο Κατσαράκη, κατά την επίσκεψή του στο ΤΕΙ Κρήτης.         

Από την επίσκεψή στο ΤΕΙ Κρήτης

Τέλος, συμμετείχαν στην πολιτική εκδήλωση με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στην πολιτική εκδήλωση με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.