Επίσκεψη του Σ. Βαρδάκη στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο Ηράκλειο

Επίσκεψη του Σ. Βαρδάκη στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο Ηράκλειο

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Κοινωνικής Επιθεώρησης (ΣΕΠΕ) επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Στην συζήτηση που έγινε τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους που αλήθεια είναι αρκετά. Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι η δουλειά των εργαζόμενων του ΣΕΠΕ, πρέπει να στηριχτεί άμεσα και με σοβαρές παρεμβάσεις, γιατί η προσπάθεια που καταβάλουν είναι πραγματικά αξιόλογη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν από την αρχή του χρόνου 150 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις, συνολικού ποσού 213.082 ευρώ.

Επίσης ο κ. Βαρδάκης τόνισε, ότι η αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας και της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας είναι ένας από τους κεντρικούς στόχους του Υπουργείου. Μέσα από ένα σοβαρό σχεδιασμό του πλαισίου αντιμετώπισης της παραβατικότητας, και τη χρήση πολύτιμων εργαλείων όπως η αξιοποίηση του συστήματος Εργάνη και η έναρξη της λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣ), μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για αποτελεσματικούς ελέγχους.

Έλεγχοι που θα προστατεύουν τους εργαζόμενους και θα αποτελέσουν την ουσιαστική στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.