Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κου Σωκράτη Βαρδάκη στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Ηράκλειο

Κοντά στους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κος Σωκράτης Βαρδάκης.

Πρόκειται για το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, όπου οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

Ο κος Βαρδάκης επιβράβευσε τις προσπάθειες των μαθητών, οι οποίοι με τις δημιουργίες τους απέδειξαν ότι το μέλλον της Ελλάδας κάθε άλλο παρά δυσοίωνο είναι, αφού μέσα από τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύονται οι Επιστήμονες του αύριο για τη Χώρα μας.

Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε ότι οι προσπάθειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δημιουργούν προοπτικές για το εκπαιδευτικό σύστημα της Χώρας μας.

Ο κος Βαρδάκης δεσμεύτηκε ότι θα αναδείξει τον θεσμό του Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, μια ιδέα που ξεκίνησε από το Ηράκλειο και φέτος πραγματοποιήθηκε σε 14 πόλεις ανά την Ελλάδα. Επιπλέον δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο Υπουργείο Παιδείας την αγωνία των συντελεστών και των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ, για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών στην εκπαιδευτική διαδικασία, από τη στιγμή που είναι ιδέες οι οποίες «γεννήθηκαν» στη χώρα μας, από μαθητές και εκπαιδευτικούς της Χώρας μας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.