Επίσκεψη του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Βαρδάκη στον Προφήτη Ηλία

Την Τρίτη 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Σωκράτη Βαρδάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Οργάνωσης κατά της βίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, συντάχθηκε απόλυτα με την άποψη της Οργάνωσης, η οποία εκφράστηκε από τον πρόεδρό της, κο Μαρτιμιανάκη, καταδικάζοντας επί της ουσίας την βία, την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία. Πρόκειται για ένα κακόγουστο και επικίνδυνο έθιμο  , προκαλώντας την ανασφάλεια των συμπολιτών μας. Ο κος Βαρδάκης εξέφρασε την επιθυμία να είναι παρόν στο συνέδριο που επίκειται να πραγματοποιηθεί στις 27-28 Ιουνίου 2015, στον Προφήτη Ηλία, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Στη συνέχεια ο κος Βαρδάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης καθώς και με Αγρότες, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα. Ο κος Βαρδάκης δήλωσε πεπεισμένος ότι ο αγροτικός χώρος είναι από αυτούς που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας και πρέπει άμεσα η πολιτεία να συνειδητοποιήσει την αξία του μέσω ενός σχεδίου εθνικής πολιτικής δράσης. Προς αυτή τη κατεύθυνση, θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε επιπλέον να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το αγροτικό κίνημα.