Επίσκεψη του Βαρδάκη Σωκράτη στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Ηρακλείου

Με τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Κρήτης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προέκυψαν από τις ζημιές που προκλήθηκαν, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Ο Προϊστάμενος του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ, κος Νίκος Δασκαλάκης, ενημέρωσε τον Βουλευτή, σχετικά με τις διαδικασίες εκτίμησης των ζημιών. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ακόμα και σήμερα, αλλά με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού, εκτιμάται ότι μέχρι την επόμενη Παρασκευή 27/1/17, θα έχει ολοκληρωθεί σε επίπεδο Κρήτης η εκτίμηση των ζημιών του ζωϊκού κεφαλαίου, που ήταν και άμεση προτεραιότητα του Οργανισμού.

Ο κος Δασκαλάκης ενημέρωσε τον βουλευτή επίσης, για την εκκίνηση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 170 Γεωπόνων και 30 Κτηνιάτρων, ενώ η σωστή κατανομή των προσλήψεων θα επιταχύνει τις διαδικασίες εκτίμησης των ζημιών και στο φυτικό κεφάλαιο.

Από την μεριά του ο Σωκράτης Βαρδάκης, δεσμεύτηκε ότι θα επαναφέρει το θέμα της χιλιομετρικής αποζημίωσης των εκτιμητών – εργαζομένων του ΕΛΓΑ για την απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.