Επίσκεψη Σωκράτη Βαρδάκη στο Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Αγίας Βαρβάρας

Το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Αγίας Βαρβάρας που λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο, επισκέφθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της δομής, καθώς και με πολίτες που προσέρχονταν για να εμβολιαστούν κατά του Covid-19.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημερώθηκε από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας σχετικά με τις ακυρώσεις των ραντεβού από πολίτες που είχαν προγραμματίσει να λάβουν συγκεκριμένο εμβόλιο.

Επιπλέον, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας ενημέρωσε τον Σωκράτη Βαρδάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την στελέχωση του προσωπικού, καθώς ειδικά την τελευταία περίοδο της πανδημίας, η λειτουργία του Κ.Υ. στηρίζεται στις φιλότιμες προσπάθειες του υπάρχοντος προσωπικού. Στη συζήτηση τέθηκαν και τα θέματα που αφορούν τη συνταγογράφηση των διαγνωστικών τεστ προς τους πολίτες και η ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, αίτημα που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταθέτοντας σχετική πρόταση νόμου, η οποία απορρίφθηκε από την Κυβέρνηση.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης από την πλευρά του δήλωσε ότι θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών.