Επίσκεψη στην κεντρική λαϊκή του Ηρακλείου, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς καταναλωτών, παραγωγών και εμπόρων

Οργή και αγανάκτηση εκφράζουν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, για το κύμα ακρίβειας, το κόστος παραγωγής που πλέον δεν τους επιτρέπει να παράγουν και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά έξοδα, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ανυπαρξία στήριξης από το κράτος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι καταναλωτές που η αγοραστική τους δύναμη έχει μειωθεί όσο ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας προοπτικές αναξιοπρέπειας και φτώχειας.

Δυσβάσταχτα τα βάρη και τα χρέη που τους φορτώνει η πιο αποτυχημένη Κυβέρνηση μετά τη Μεταπολίτευση, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενημερώσαμε καταναλωτές, εμπόρους και παραγωγούς για τις πρωτοβουλίες που λάβαμε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου με πρόταση δέσμη μέτρων στήριξής τους, αλλά δυστυχώς φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Παράλληλα ενημερώσαμε ότι στις 15 Μαΐου, ψηφίζουμε όλοι για εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνουμε μήνυμα Νίκης, τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.