Εορταστικές εκδηλώσεις στο Οροπέδιο του Ομαλού για την Εθνική Αντίσταση, την εορτή του Αγίου Πνεύματος και την Ημέρα Φύσης

Στον Ομαλό της Βιάννου, στη λειτουργία του Εσπερινού στο Άγιο Πνεύμα, με την παρουσία πλήθους κόσμου τιμήσαμε τους πεσόντες Βιαννίτες καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη τους.

Ο αγώνας των Βιαννιτών που αντιστάθηκαν την περίοδο της κατοχής, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα ηρωισμού και γενναιότητας, απέναντι στη φρίκη του ναζισμού.

Το ολοκαύτωμα της Βιάννου, ένα από τα μεγαλύτερα ολοκαυτώματα της Ευρώπης, παραμένει στη συλλογική, ιστορική μας μνήμη, συνοδευόμενο από την ιερή υποχρέωση να τιμούμε καθημερινά τους ήρωές μας, δίνοντας με ομοψυχία και ενότητα τους δικούς μας αγώνες.

Παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Βιάννου γιορτάζει την Ημέρα Φύσης στο Οροπέδιο του Ομαλού απαράμιλλου φυσικού κάλους και ταυτόχρονα προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.