Εορτασμοί 28ης Οκτωβρίου

Το Αρκαλοχώρι επισκεφθήκαμε σήμερα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα και στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε κατάθεση στεφάνου με συναδέλφους βουλευτές.

Το έπος του 1940 και η Εθνική Αντίσταση είναι το ιστορικό παράδειγμα αγώνα ενός λαού που θυσιάστηκε για ελεύθερη πατρίδα, ενάντια στο φασισμό, στο ναζισμό, στη μισαλλοδοξία.

Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής στις Ελληνίδες και Έλληνες και όσους πολέμησαν στο πλευρό τους, με την υπόσχεση να γίνουμε θεματοφύλακες των αρχών και αξιών για τις οποίες αψήφησαν αντίποινα, απώλειες αγαπημένων, αλλά και τον ίδιο το θάνατο.

Οι φετινές εκδηλώσεις στο Αρκαλοχώρι, έχουν ιδιαίτερη σημασία και για έναν ακόμα λόγο, αφού είναι ένα μήνυμα των κατοίκων και όλων μας όσοι βρισκόμαστε εδώ, ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όσα περνούν από το χέρι μας για να μην ερημώσουν οι περιοχές που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τον πρόσφατο σεισμό.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.