Εξακολουθούν να παραμένουν υποστελεχωμένα τα Α.Τ. Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένος Ηρακλείου

Προχωρήσαμε σε νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση για την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου (Ε.Α.Υ.Ν.Η.).

Όπως αναφέρει η Ε.Α.Υ.Ν.Η., παρότι με αλλεπάλληλα έγγραφά της έχει τονίσει και επισημάνει το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν τα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, περιοχές με τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον, από τις μεγαλύτερες σε προσέλευση επισκεπτών στη χώρα, αλλά και του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, μια υπηρεσία που επιφορτίζεται το βάρος της αστυνόμευσης του πρώτου σε πτήσεις τσάρτερ αεροδρομίου της χώρας, το πρόβλημα παραμένει.

Σημειώνοντας τη σημασία της επαρκούς στελέχωσης των εν λόγω Α. Τ., καθώς και η παραμικρή παράλειψη ή ανεπάρκεια θα στοιχίσει ακριβά σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και γενικά σε όλο τον κλάδο, η Ε.Α.Υ.Ν.Η. αιτείται για πολλοστή φορά την άμεση ενίσχυσή τους με μόνιμο προσωπικό από άλλες διευθύνσεις της χώρας, τις προσεχείς κιόλας ημέρες.

Έχουμε καταντήσει πια γραφικοί, ζητώντας ξανά και ξανά με συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μας το αυτονόητο, την επαρκή στελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων σε περιοχές που σηκώνουν μεγάλο βάρος λόγω τουρισμού το καλοκαίρι. Είναι ένα ζήτημα σοβαρό, που έχει να κάνει με την ηρεμία, την ασφάλεια και την σωστή αστυνόμευση. Ακούει επιτέλους κάποιος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.