Εντάξεις έργων αγροτικής οδοποιίας για Μαλεβίζι και Βιάννο

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των δημοτών, ενέκρινε χρηματοδοτήσεις ύψους 1.615.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας σε δύο Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες εντάσσονται στην Πρόσκληση IV του Προγράμματος «ΦιλόΔημος» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», προτάσεις των δήμων Μαλεβιζίου προϋπολογισμού 868.000 ευρώ και Βιάννου προϋπολογισμού 747.000 ευρώ.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών με την πρώτη φάση ένταξης έργων για βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας απαντά στην πάγια ανάγκη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας προτεραιότητα στη διευκόλυνση της πρόσβασης στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις».

Στόχος είναι η μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, η ταχύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και η ταχύτερη και οικονομικότερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.