Ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ)

Ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιήσαμε στα γραφεία της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ), με την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ, Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, τον Αντιπρόεδρο Νεκτάριο Κανακαράκη, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΠΑΝΑΛ, Μιχάλη Ριζικιανάκη και τη Γενική Γραμματέα Βάσω Καντζέλη, ενώ εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Στέλιος Βοργιάς και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Μωϋσάκης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, λόγω των ελλείψεων σε τεχνικό, εξειδικευμένο και διοικητικό προσωπικό, απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών της ΔΕΠΑΝΑΛ, του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου και των καταστημάτων που διαχειρίζεται ο Οργανισμός.

Η διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ ζήτησε τη συμμετοχή των εταιρειών Ο.Τ.Α. στα μέτρα οικονομικής στήριξης λόγω της πανδημίας, κρίνοντας αναγκαίο να υπάρξει σχετική επιχορήγηση.

Από την πλευρά μου, εξέφρασα τη στήριξή μου, στη διοίκηση και τους εργαζομένους και δεσμεύτηκα για ανάδειξη των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.