Εκδηλώσεις, για τον εορτασμό της επετείου των Εθνικών Αγώνων, της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού και τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Στις εκδηλώσεις, για τον εορτασμό της επετείου των Εθνικών Αγώνων, της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού και τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρέστη ο Σωκράτης Βαρδάκης, καταθέτοντας στεφάνι με συναδέλφους του βουλευτές, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στη μνήμη όλων εκείνων, που έδωσαν τη ζωή τους, στον αγώνα για την Ελευθερία.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εξωτερικοί χώροι

«Την 9η Μαΐου τιμούμε τον μεγαλειώδη αγώνα των λαών ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό. 9 Μαΐου του 1945 υπεγράφη η άνευ όρων συνθηκολόγηση της Γερμανίας. Είναι η επίσημη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά τον πόλεμο, η ανθρωπότητα, μετρούσε εκατομμύρια θύματα και ανυπολόγιστες καταστροφές. Η λήξη του πολέμου και η απελευθέρωση της χώρας μας από τα ναζιστικά στρατεύματα σηματοδότησε από τη μία το τέλος της βίας και του Ναζισμού και από την άλλη ανέδειξε τη συμβολή της αντιστασιακής δράσης στην Ελλάδα. Η Εθνική Αντίσταση με τον ενωτικό της χαρακτήρα και την ηρωική αυταπάρνηση των ηρώων μας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, εξωτερικοί χώροι και μνημείο

Δεν ξεχνάμε ότι το αδούλωτο φρόνημα των προγόνων μας αντιστάθηκε στη βαρβαρότητα!»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.