Εκδήλωση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, με την Τομεάρχη Εργασίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και με τη συμμετοχή συνδικαλιστών για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Σωκράτης Βαρδάκης: «Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει καμία δεξιά Κυβέρνηση το κάνει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με το εργασιακό νομοσχέδιο, φέρνει τη βαρβαρότητα και εργασιακή ζούγκλα. Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να μην περάσει ένα τέτοιο επαίσχυντο νομοσχέδιο που μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω.»

Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα σας κάλεσα για να λάβουμε θέσεις μάχης, για να ενώσουμε δυνάμεις, κανείς δεν περισσεύει, προκειμένου να υπερασπιστούμε το οχτάωρο, να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη καταγραφή και τη πληρωμή των υπερωριών, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη κανονικότητα στην εργασία, να υπερασπιστούμε τις ζωές μας.

Η προάσπιση της εργασίας και των εργατικών δικαιωμάτων αφορούν τη ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας, αφορούν τη ζωή των εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αφορούν κάθε μορφή εργασίας και ιδιαίτερα αυτή η συζήτηση αφορά τους νέους και τις νέες. Αφορά την προοπτική των νέων ανθρώπων.

Αυτών που από ότι φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να ρίξει στον Καιάδα.

Όταν η αυθαιρεσία και η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίστασή μας, η αντίσταση της πλειοψηφίας δηλαδή, γίνεται καθήκον.

Σας καλώ, λοιπόν, να πράξουμε αυτό το καθήκον, το καθήκον μας.

Σας καλώ σε αγώνα ενωτικό, κανείς δεν περισσεύει, σε έναν αγώνα αποφασιστικό, σε έναν αγώνα μέχρι τη νίκη».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.