“Εκβιαστικό, αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό το μέτρο του προστίμου για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών!”

Όπως εξηγήσαμε στο Ράδιο Κρήτη (101.5) και στον δημοσιογράφο Μανόλη Αργυράκη, λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, στην οποία ισχυριζόταν, ότι “όσες περισσότερες υποχρεωτικότητες βάζεις, τόσο μεγαλύτερες αντιδράσεις προκαλείς”, έρχεται να ανακοινώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών και μάλιστα με διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ ανά μήνα για όποιον δεν εμβολιαστεί!

Αδιανόητο να επιβάλλονται τιμωρητικά πρόστιμα στους πολίτες για να κρυφτεί η ανικανότητα της κυβέρνησης να πράξει τα δέοντα για το ΕΣΥ, την ίδια στιγμή που από παντού ακούγονται φωνές για την αναλγησία και την ανευθυνότητα της.

Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς τις επισημάνσεις των επιστημόνων επιλεκτικά. Παράδειγμα το ότι κωφεύουν για τα σχολεία και πολλά άλλα, που επανειλημμένα επισημάνθηκαν.

Επίσης, θα πρέπει να μας ενημερώσουν τι συμβαίνει με τους πολίτες οι οποίοι δεν έκαναν τη δεύτερη δόση του εμβολίου λόγω αποδεδειγμένων σοβαρών παρενεργειών από την πρώτη δόση και έχουν τη σχετική βεβαίωση της ιατρικής επιτροπής.

Άλλη μια φορά δείχνουν με το δάχτυλο τον πολίτη, βάζοντας μπροστά την ατομική ευθύνη για να κρύψουν την αποτυχία τους.

Εκβιαστικό, αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό το μέτρο του προστίμου για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών και εκτιμούμε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να το πάρει πίσω.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.