Ομιλιες

Ομιλία Σωκράτη Βαρδάκη στην Ολομέλεια της Βουλής στις 7 Μαΐου 2016

“Είναι το λιγότερο ανέντιμο, ειδικά εσείς να κουνάτε το δάκτυλο και να δημαγωγείτε, να υποδύεστε τα θύματα ενώ είστε οι πραγματικοί θύτες”

Ο Σωκράτης Βαρδάκη μιλώντας στις 7 Μαΐου 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, “Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας – Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος – Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων”, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής της ασφαλιστικής μεταρύθμισης.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο από την ομιλία του.

Ομιλία Σωκράτη Βαρδάκη στην Ολομέλεια της Βουλής στις 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σωκράτης Βαρδάκη μιλώντας στις 19 Φεβρουαρίου 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, “Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις”, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα και την αναγκαιότητα ψήφισης και εφαρμογής του νομοσχεδίου.

Η αντιμετώπιση της υγειονομικής περίθαλψης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, η αντιμετώπιση των χρεών εις βάρος τους και τα οποία δημιουργήθηκαν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων καιώς και η επίλυση σημαντικών λειτουργικών ζητημάτων των Νοσοκομείων, ήταν μερικά από τα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο από την ομιλία του.

Ομιλία Σωκράτη Βαρδάκη στην Ολομέλεια της Βουλής στις 16 Οκτωβρίου 2015

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.