Είναι πολιτική απόφαση να βρεθεί ή όχι οριστική λύση για τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι

Όπως εξηγήσαμε στους ακροατές του politica (89.8 ), μέσα από την εκπομπή του Νίκου Παπαδάκη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε λύσει το θέμα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα, μετά από 17 χρόνια ομηρίας τους.

Σήμερα, πέραν των 165, επί χρόνια εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι,που πανελλαδικά έμειναν εκτός των οριστικών πινάκων της σχετικής προκήρυξης και για τους οποιους εδώ και καιρό ζητούμε να αποκατασταθούν, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και με άλλους 1000 περίπου εργαζομένους, μετά από προσφυγή στο ΣτΕ.

Σε κάθε περίπτωση, η οριστική λύση και αποκατάσταση των εργαζομένων άπτεται της πολιτικής βούλησης του κ. Βορίδη.

Ελλείψει κοινής λογικής,παρεμβαίνουμε για τα αυτονόητα αναφορικά με τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας

Αναφορικά με τους σεισμόπληκτους Δήμους, έχουμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαστε δίπλα τους στον αγώνα για την επιστροφή όλων στην κανονικότητα.

Όμως, σήμερα ακόμα αγωνιζόμαστε και παρεμβαίνουμε για τα αυτονόητα, όπως την επιχορήγηση όλων των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων, ανεξαιρέτως και την ανέγερση των ακατάλληλων σχολικών κτιρίων στην περιοχή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.