Δικαίωση για τους συμβασιούχους που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο της πανδημίας στους Δήμους Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού

Δικαιωμένοι βγήκαν από τη μάχη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων 56 συμβασιούχοι του Δήμου Ηρακλείου, 26 του Δήμου Χερσονήσου και 6 της ΔΕΥΑ Φαιστού, που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid19, καθώς πέτυχαν την παράταση των συμβάσεών τους τουλάχιστον μέχρι τις 29 Ιουλίου, οπότε και θα συζητηθεί η υπόθεσή τους.

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε να είμαστε παρόντες δίπλα στους εργαζόμενους που δίνουν τη δική τους μάχη μέχρι την τελική δικαίωση που δεν είναι άλλη από μία μόνιμη δουλειά, που θα τους επιτρέψει το αυτονόητο, την αξιοπρεπή διαβίωση.

Οι συμβασιούχοι που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο της πανδημίας του #Covid19 κατάφεραν να δικαιωθούν έστω προσωρινά και να συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά τους επόμενους μήνες.

Έχει αποδειχθεί από την πρώτη στιγμή, ότι οι συμβασιούχοι δεν κάλυπταν απλά τις άδειες ειδικού σκοπού που είχαν προκύψει στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά τις σημαντικές ανάγκες των Δήμων που οφείλονται στις πολυάριθμες κενές οργανικές θέσεις.

Η διατήρηση της εργασίας τους, σε μία χρονική στιγμή ιδιαίτερα δύσκολη, με το κύμα ακρίβειας να συνθλίβει τα νοικοκυριά, αποτελεί μία ανάσα ανακούφισης για τους συμβασιούχους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.