Συνάντηση με την Υποδιοικήτρια ΔΥΠΕ Κρήτης κα Ελένη Γιακουμάκη

Διαδοχικές συναντήσεις Σωκράτη Βαρδάκη σε ΕΦΚΑ Ηρακλείου και ΔΥΠΕ Κρήτης

Θέματα λειτουργίας του ΕΦΚΑ μισθωτών συζητήθηκαν στις διαδοχικές συναντήσεις του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, με την Διευθύντρια Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών ΕΦΚΑ Ηρακλείου και εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης.

Στις συναντήσεις τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την διεκπεραίωση των αιτήσεων συνταξιοδότησης που βρισκόταν σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως ενημερώθηκε ο κ. Βαρδάκης, η πλειοψηφία από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν έως 12/5/2016, περίπου το 70%, έχουν διεκπεραιωθεί.

Ο κ. Βαρδάκης αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα από το προσωπικό και την Διεύθυνση του Υποκαταστήματος, καθώς σε αγαστή συνεργασία με την Διοίκηση του ΕΦΚΑ και σε συνδυασμό με την επαρκή κάλυψη ανθρώπινου δυναμικού, αναμένεται μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει διεκπεραιωθεί ο μεγαλύτερος όγκος συντάξεων που εκκρεμούν.

Στη συνέχεια ο κ. Βαρδάκης πραγματοποίησε συνάντηση με την Υποδιοικήτρια ΔΥΠΕ Κρήτης κα Ελένη Γιακουμάκη και ενημερώθηκε για θέματα που σχετίζονται με την φροντίδα υγείας των πολιτών.

Αναφορικά με την λειτουργία των ΤΟΜΥ, ξεκίνησε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί συμπολίτες μας η 3η ΤΟΜΥ Ηρακλείου στην Ούλωφ Πάλμε. Επιπλέον, αναφορικά με την λειτουργία της ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου, υπογράφηκε σήμερα η πρόσληψη και της 2ης Νοσηλεύτριας που θα στελεχώσει τις επόμενες ημέρες την Μονάδα.

Επιπλέον, η κα Γακουμάκη ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη ότι η ΔΥΠΕ Κρήτης βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης προτάσεων για την ίδρυση και λειτουργία 3 νέων Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων και 3 νέων Περιφερειακών Ιατρείων, μέσω του ΠΕΠ Κρήτης, ύψους 7 εκ. ευρώ. Ιδιαίτερα για την Π.Ε. Ηρακλείου, στην πρόταση περιλαμβάνεται η προμήθεια βιοϊατρικού εξοπλισμού για το ΠΑΓΝΗ και η δημιουργία νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Θραψανό και τη Ψαρή Φοράδα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.