Διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στο Αρκαλοχώρι

Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε στο διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στο Αρκαλοχώρι, όπου τα παιδιά από ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Κρήτης συγκεντρώθηκαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα διδάχθηκαν τι θα πει αλληλεγγύη.

Σε μία γιορτή για τα παιδιά, το γήπεδο του Αρκαλοχωρίου γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, καθώς αθλητές από 17 ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Κρήτης, συγκεντρώθηκαν με στόχο, αφενός την ψυχολογική τόνωση των παιδιών του Αρκαλοχωρίου και αφετέρου, την οικονομική ενίσχυση των σχολικών επιτροπών του Δήμου, οι οποίες με τη σειρά τους θα ενισχύσουν τα σχολεία που υπέστησαν ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό.

Συγχαρητήρια σε όσους πήραν την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του διήμερου τουρνουά, αλλά και στους συμμετέχοντες αθλητές και τις οικογένειές τους, αφού μέσα από τέτοιες δράσεις, προάγεται το ευ αγωνίζεσθαι και η αλληλεγγύη, ήδη από τις παιδικές ηλικίες.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.