Δημιουργία του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας, με στόχο την βιώσιμη και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων

Έγγραφο του Δήμου Ηρακλείου και του ΕΣΔΑΚ που αφορά στο σχεδιασμό του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ηρακλείου, κατέθεσαν με αναφορά τους, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας τους, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, επιδιώκουν την δημιουργία του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας, γεγονός που θα συμβάλει στην βιώσιμη και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων για το σύνολο της Περιφέρειας.

Οι κ. κ. Σωκράτης Βαρδάκης και Νικόλαος Ηγουμενίδης καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να λάβει υπόψη του το υπ’ αριθμ. πρωτ. 50312/24-06-2020 έγγραφο του Δήμου Ηρακλείου και του ΕΣΔΑΚ, εξετάζοντας άμεσα έναν σύστημα ρυθμίσεων και ενισχύσεων που θα καθιστούν το εγχείρημα λειτουργικά και οικονομικά βιώσιμο πάντα προς όφελος των πολιτών, καθώς και ένα πλαίσιο κινήτρων για την ενθάρρυνση τέτοιων επενδύσεων, σε γενικότερο πλαίσιο.

δημιουργία του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας, γεγονός που θα συμβάλει στην βιώσιμη και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων#ΚυκλικήΟικονομία #ΕΣΔΑΚ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.