Για το μείζον θέμα των υποκλοπών στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” (105.5)

Για το μείζον θέμα των υποκλοπών συζητήσαμε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” (105.5) με τον δημοσιογράφο Αντώνη Ραυτόπουλο.

Ένα τεράστιο ζήτημα που βάζει βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας και θα πρέπει να υπάρξει η σύμπραξη όλων των προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ο κος Μητσοτάκης έθεσε υπό την εποπτεία του την #ΕΥΠ.

Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα αντίστοιχες αποκαλύψεις θα είχαν οδηγήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση σε παραίτηση.

Μία #Κυβέρνηση που επάξια κατέχει τον τίτλο της χειρότερης από την μεταπολίτευση και μετά.

Μία Κυβέρνηση που έβαλε απέναντι της τους εργαζόμενους καταργώντας συμβάσεις και δικαιώματα τους.

Η Δημοκρατία στην χώρα μας καταρρέει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της χώρας μας μειώνει τα βασικά είδη διατροφής και κινδυνεύει με πλειστηριασμούς.

Τα προβλήματα στον τομέα της υγείας είναι τεράστια.

Χιλιάδες πολίτες #Διαβητικοί Τύπου 1, βρίσκονται αντιμέτωποι με την απόφαση του Υπουργού #Υγείας, να τους μειώσει το ποσό αποζημιώσεων σε αναλώσιμα υλικά, στερώντας την δωρεάν πρόσβαση σε νέα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Κινδυνεύει με αναστολή λειτουργίας το Τμήμα Αιμόστασης και Αντιπηκτικής Αγωγής του Βενιζελείου Νοσοκομείου, το μοναδικό σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης, λόγω υποστελέχωσης από έμψυχο προσωπικό.

Κινδυνεύει να κλείσει, λόγω παντελούς αδιαφορίας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων Ηρακλείου, ζήτημα τεράστιο αφού αφορά τα ίδια μας τα παιδιά.

Όλα αυτά τα έχουμε αναδείξει με Κοινοβουλευτικές Παρεμβάσεις μας καταθέτοντας ερωτήσεις προς τον Υπουργό. Απάντηση καμία.

Η διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών, το γρηγορότερο δυνατόν, είναι μονόδρομος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.