Για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παίδων και Εφήβων του Βενιζελείου στο Ράδιο Κρήτη (101.5)

Για το μείζον θέμα της δυσλειτουργίας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παίδων και Εφήβων του Βενιζελείου Νοσοκομείου, συζητήσαμε στο Ράδιο Κρήτη 101.5 και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη.

Υπενθυμίσαμε την ανάδειξη του προβλήματος, με κοινοβουλευτική μας ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας πριν από έναν μήνα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας θα έπρεπε, σε ένα θέμα που αφορά τα παιδιά μας, να έχει δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία, όταν μάλιστα σύμφωνα με μελέτες τα περιστατικά ψυχικής υγείας στον νομό Ηρακλείου παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του 75 %.

Δυστυχώς απάντηση δεν πήραμε ποτέ.

Η κυβέρνηση προσπαθεί και παρουσιάζει μια εικόνα χάρμα ιδέσθαι στο τομέα της υγείας, έχοντας ως αποτέλεσμα αυτού, καταστροφικές συνέπειες.

Γιατροί παραιτούνται των θέσεων τους, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των τμημάτων τους.

Μεγάλο ποσοστό υγειονομικών υπαλλήλων βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, μη αποδεχόμενη η κυβέρνηση, αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό, να επιστρέψουν δηλαδή στην εργασία τους, με τη υποχρέωση του rapid test όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Χιλιάδες εκκρεμή χειρουργεία και αυτό το νούμερο αφορά μόνο την Κρήτη.

Το ΕΣΥ καταρρέει.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των πολιτών και ειδικά των παιδιών μας.

Θα επανέλθουμε και αυτή τη φορά, όχι μόνο ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος, αλλά και με καταλογισμό ευθυνών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.