Για τις πολύμηνες αναμονές στα χειρουργεία και για την πορεία εμβολιασμών στη Φωνή της Ελλάδας

Για την κατάσταση που επικρατεί στα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων και την πορεία των εμβολιασμών, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, στην ΕΡΑ, Φωνή της Ελλάδος και στον Γιώργο Διονυσόπουλο.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης μίλησε για τις πολύμηνες καθυστερήσεις προγραμματισμένων χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων και για καταγγελίες ασθενών για το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου 8 αίθουσες χειρουργείων παραμένουν ανενεργές, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει κανένα τακτικό χειρουργείο τους τελευταίους 8 μήνες!

Για την πορεία των εμβολιασμών, επισημάνθηκε ότι οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις της κυβέρνησης δυσχεραίνουν την διαδικασία και ότι είναι αισχρό το «δέλεαρ» των 150 ευρώ που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης για να εμβολιαστούν οι νέοι. Η νέα γενιά που στοχοποιήθηκε επανειλημμένα από την κυβέρνηση, βάλλεται από τα όσα νομοθετούνται τελευταία. Η πραγματική τους ανάγκη είναι άλλες πολιτικές για την εργασία, την παιδεία κλπ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.