Για τα προβλήματα των δανειοληπτών στο Ράδιο Κρήτη (101,5)

Για τα προβλήματα των δανειοληπτών, των οποίων οι δανειακές συμβάσεις τροποποιήθηκαν μονομερώς από τις τράπεζες, μιλήσαμε στο Ράδιο Κρήτη (101,5) και στον δημοσιογράφο Μανόλη Αργυράκη.

Δυστυχώς οι συστημικές τράπεζες δεν ανέλαβαν ποτέ την κοινωνική τους ευθύνη απέναντι σε ένα λαό που με δικά του χρήματα τις έσωσε, επωμιζόμενος τρεις φορές το βάρος της ανακεφαλαιοποίησής τους.

Αντ’ αυτού πολλοί δανειολήπτες έπεσαν θύματα της ασυδοσίας των τραπεζών, οι οποίες τροποποίησαν μονομερώς και σε βάρος τους, τους όρους των δανειακών συμβάσεων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους, λόγω αδυναμίας καταβολής των νέων αυξημένων δόσεων.

Ζητάμε την άμεση εφαρμογή του νόμου 4354/2015, άρθρο 3, παρ. 7, νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η μονομερής από την τράπεζα αλλαγή των όρων της δανειακής σύμβασης, ούτε και το ύψος των τόκων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.