Για μια ακόμη χρονιά τιμούμε τους ήρωες Βιαννίτες που αντιστάθηκαν γενναία στον ναζισμό

Βρεθήκαμε στον Ομαλό Βιάννου, στη λειτουργία του Εσπερινού στο Άγιο Πνεύμα, με αφορμή την ημέρα της εορτής του Αγίου Πνεύματος, της Φύσης και της Αντίστασης και τον εορτασμό στη μνήμη των πεσόντων Βιαννιτών.

Γιορτάζουμε σήμερα το Άγιο Πνεύμα, που μας ενδυναμώνει και μας καθοδηγεί, φωτίζοντας τον δρόμο μας στις σκοτεινές εποχές που διανύουμε, αλλά και τη φύση εδώ στον Ομαλό, σε ένα τοπίο ιδιαίτερου κάλλους, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι το μέλλον του πλανήτη μας εξαρτάται από την προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, εκ μέρους και των τριών βουλευτών Ηρακλείου #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αποτίουμε φόρο τιμής, στους γενναίους Βιαννίτες που αντιστάθηκαν ηρωικά στον ναζισμό και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Το ολοκαύτωμα της Βιάννου, μία πράξη υπέρτατης φρίκης, μένει για πάντα ανεξίτηλο στη μνήμη όλων μας, θυμίζοντάς μας την ιερή υποχρέωση να μην σταματήσουμε να παλεύουμε για τα ιδανικά μας, να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.