Βαρδάκης Σωκράτης: Μετά τα Σφακιά η δράση μας γιγαντώνεται

«Όχι στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου» είπαν χθες Κυριακή, εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων και εκατοντάδες πολίτες από όλη την Κρήτη, που συμμετείχαν παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες, σε μια ακόμα εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Σφακιά.

Η εκδήλωση, με βασικό σύνθημα «Όχι στα δικά τους χημικά στη δική μας θάλασσα», ήταν η τρίτη που γίνεται στο νησί μετά από αυτές που είχαν οργανωθεί στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά και στη Μονή Αρκαδίου, στο Ρέθυμνο.

Την Τετάρτη αναμένεται η νέα συνεδρίαση του συντονιστικού στο Ρέθυμνο σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο 9,84.

Στον ρυθμό των κινητοποιήσεων πλέον εκτός της Κρήτης, τα Κύθηρα, η Κέρκυρα, η Μυτιλήνη, η Ιταλία και άλλες χώρες της Μεσογείου.
Εντωμεταξύ σχεδόν το 8% του χημικού οπλοστασίου του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ-Άσαντ παραμένει στο συριακό έδαφος αν και εξέπνευσε χθες Κυριακή η διορία για την παράδοση των χημικών παραγόντων, δήλωσε η επικεφαλής της κοινής αποστολής του ΟΗΕ και του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) που έχει αναλάβει την καταστροφή του οπλοστασίου. Η Ζίγκριντ Κάαγκ εξέφρασε επίσης την ανησυχία της, για τις αναφορές χρήσης αερίων χλωρίνης από τις συριακές δυνάμεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: http://chaniaport.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3945.html

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.