Αόριστες υποσχέσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την αύξηση του προϋπολογισμού στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ οίκον»

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Το Υπουργείο αναγνωρίζει την αναγκαιότητα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», δέχεται ό,τι η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης στον τομέα της ενέργειας και επίσης διαπιστώνει τη μεγάλη ανταπόκριση του προγράμματος μέχρι σήμερα, εντούτοις στην απάντησή του, δεν αναφέρει κανένα σχεδιασμό ή χρονοδιάγραμμα για την εξεύρεση νέων κονδυλίων, ενώ παραπέμπει αόριστα στο μέλλον ότι θα αναζητηθούν πόροι από το Ε.Σ.Π.Α. με την προϋπόθεση της επιλεξιμότητας και των στόχων που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.