Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, στην πλήρη απαξίωση και την τιμωρία των υγειονομικών

Τίποτα δεν διδάχθηκε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη από τα δυο χρόνια της πανδημίας, από τους χιλιάδες θανάτους, από τις αποκαλύψεις για τους λόγους της μεγάλης θνητότητας ασθενών με κορονοϊό, από τις συνεχείς και απέλπιδες εκκλήσεις των υγειονομικών για ενίσχυση του ΕΣΥ, για έγκαιρη επίταξη του ιδιωτικού συστήματος υγείας. Αντίθετα, υπήρξαν φαινόμενα τρομοκρατίας σε όποιον τολμούσε να εκθέσει την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και την εγκατάλειψη όλων εκείνων που υπερέβαλαν εαυτόν.

Ξέρετε κ Μητσοτάκη, από τα χειροκροτήματα περάσαμε σε διώξεις ανεμβολίαστων υγειονομικών, στερώντας από το ΕΣΥ πολύτιμο και έμπειρο προσωπικό τη στιγμή της δίνης!

Ποια η αναγνώριση σε όλους αυτούς που επί δύο χρόνια δεν μπορούσαν ούτε να πάρουν την άδεια που δικαιούνταν, που κινδύνευε καθημερινά η υγεία τους και η ζωή τους;

Όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεστε ότι το επάγγελμά τους πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά, αντίθετα, ακόμα και το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής αντί να το αυξήσετε, προχωράτε σε περικοπές σε υγειονομικούς τους οποίους υποβιβάζετε κατηγορία ειδικότητας!

Προχωράτε μάλιστα ένα βήμα παραπάνω. Κάνετε συγχωνεύσεις τμημάτων, κλινικών και συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, αλλοιώνοντας τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ και την πρόσβαση όλων, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, σε αυτό.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.