Απαραίτητη η άμεση μετακίνηση ιατρικού προσωπικού στην Παιδοψυχιατρική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την ανάγκη μετακίνησης παιδοψυχιάτρων, ψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων σε νοσοκομειακά σημεία αιχμής, καταθέτοντας αναφορά, προς τον Υπουργό Υγείας, την επιστολή του Συλλόγου Φίλων Ψυχιατρικής ΠΑΓΝΗ «ΥΔΡΙΑ».

Στη σχετική επιστολή, ο Σύλλογος περιγράφει τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Παιδοψυχιατρική μονάδα του ΠΑΓΝΗ, με μια πρωτοφανή αύξηση νοσηλειών που οφείλονται σε απόπειρες αυτοκτονίας από εφήβους, αποτέλεσμα της απελπισίας που βιώνουν παιδιά και έφηβοι εξαιτίας των τρομερών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες τον τελευταίο καιρό.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος ζητά την άμεση λήψη μέτρων, με αποστολή και μετακινήσεις παιδοψυχιάτρων και ψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων σε νοσοκομειακά σημεία αιχμής.

Δεδομένων των παραπάνω, ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό, να εξετάσει την επιστολή και να μας ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί σχετικά με το μείζον αυτό ζήτημα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.