Απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε ερώτηση του Σωκράτη Βαρδάκη για την προθεσμία διόρθωσης λαθών στο Κτηματολόγιο

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, αναφορικά με την παράταση που ζήτησε να υπάρξει στην διόρθωση λαθών για το Κτηματολόγιο.

            Αναλυτικά η απάντηση:

            «σας γνωστοποιούμε ότι με τη διάταξη της παρ. 2 του αρ. 102 του Ν. 4623 (ΦΕΚ 134Α/9-8-2019), θεσπίστηκε για τον σκοπό της άσκησης αγωγής, για τις περιοχές οι οποίες κηρύχθηκαν υπό κτηματογράφηση πριν την έναρξη ισχύος του Ν. 3481/2006, μία μοναδική προθεσμία, η 31η ∆εκεμβρίου 2020 κατά την οποία λήγουν οριστικά όλες οι επιμέρους προθεσμίες οι οποίες είχαν παραταθεί με προηγούμενες διατάξεις και δεν είχαν λήξει την 30η Νοεμβρίου 2018 (ημερομηνία που προβλέπεται στην παρ. 3 του αρ. 1 του Ν. 4585/2018).            Σε κάθε περίπτωση, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και δια του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», παρακολουθεί τη διαδικασία και θα παρεμβαίνει οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο προκειμένου να διευκολύνει τους πολίτες και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η κτηματογράφηση της χώρας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.