Ανοικτή συζήτηση με παραγωγούς από την Ψαρή Φοράδα με τη συμμετοχή του Σωκράτη Βαρδάκη

Με πρωτοβουλία της ομάδας παραγωγών Ψαρής Φοράδας, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση τη Δευτέρα 15/2/16, για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Ηρακλείου Βαρδάκη Σωκράτη.

Ο κος Βαρδάκης κατά την ομιλία του στους παραγωγούς της Ψαρής Φοράδας
Ο κος Βαρδάκης κατά την ομιλία του στους παραγωγούς της Ψαρής Φοράδας

Στόχος της συζήτησης ήταν να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες του φορολογικού και του ασφαλιστικού σχεδίου, οι οποίες έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του αγροτικού κινήματος. Ο Σωκράτης Βαρδάκης δικαιολόγησε την ανησυχία των αγροτών και τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια αλλαγών αλλά και προτάσεων προς όφελος του αγροτικού κόσμου.

Επίσης, τόνισε ότι η κρισιμότητα των στιγμών επιτάσσει την συνέχιση του διαλόγου, αφού μόνο μέσα από αυτόν μπορούν να προκύψουν οι θέσεις οι οποίες θα συνδιαμορφώσουν την τελική πρόταση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό προς μία ευνοϊκότερη κατεύθυνση. Αφού άκουσε τις ανησυχίες των αγροτών, τους ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση έχει την βούληση να προχωρήσει σε ευνοϊκές αλλαγές, μέσω προτάσεων που θα προκύψουν από συναντήσεις των δύο πλευρών. Δεσμεύτηκε επίσης να μεταφέρει ο ίδιος στον Πρωθυπουργό τις επόμενες ώρες, προτάσεις που θα συνδιαμορφώνουν την τελική πρόταση για το φορολογικό, το ασφαλιστικό καθώς επίσης και το κόστος παραγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιδημάρχου Βιάννου, κου Μηνά Σταυρακάκη και διεξήχθει σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.

Μεγάλο το ενδιαφέρον των παραγωγών της Ψαρής Φοράδας για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.