Αναφορά του Συλλόγου ΄΄ Η ΕΛΠΙΔΑ ΄΄ για την ελλιπή αποστολή οικίσκων.

Τη στιγμή που εκατοντάδες σεισμόπληκτοι κινδυνεύουν να κάνουν Χριστούγεννα στα αυτοκίνητα, σε σκηνές, στο γήπεδο μπάσκετ, σε ξενοδοχεία, το Υπουργείο στέλνει μειωμένο αριθμό οικίσκων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Για το θέμα, προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, αφού ακυρώθηκε η αποστολή των 25 από τους 124 οικίσκους από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στον σεισμόπληκτο Δήμο Μινώα Πεδιαδας.

Με τους συναδέλφους βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καταθέσαμε αναφορά προς τον Αρμόδιο Υπουργό το σχετικό Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Σεισμοπαθών Δήμου Μινώα Πεδιάδας, “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο να αποσταλούν 124 οικίσκοι. Σήμερα αυτός ο αριθμός μειώνεται κατά 25.

Στο μεταξύ ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας έχει ήδη προβεί σε όλες τις κοστοβόρες απαραίτητες τεχνικές ενέργειες και εργασίες για την τοποθέτησή τους, σύμφωνα με τους οικίσκους που θα παραλάμβανε.

Ο αρχικός αριθμός των οικίσκων δεν κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες στέγασης. Οποιαδήποτε μείωση αυτού του αριθμού σημαίνει ότι ακόμα περισσότεροι σεισμόπληκτοι θα κάνουν Χριστούγεννα στα αυτοκίνητα, σε σκηνές, στο γήπεδο μπάσκετ, σε ξενοδοχεία ή θα συνεχίζουν να παραμένουν φιλοξενούμενοι σε σπίτια γνωστών και φίλων.

Καλούμε τον Αρμόδιο Υπουργό να αποστείλει τον αρχικό αριθμό των οικίσκων και να τους ενημερώσει σχετικά.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.