Αναξιοκρατία, αδιαφάνεια, αντισυνταγματικότητα και λεηλασία του μόχθου των ασφαλισμένων, τα όσα φέρνει το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του e- ΕΦΚΑ

«Άλλη μια φορά η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκει τρόπο να λεηλατήσει το μόχθο των ασφαλισμένων για να ευχαριστήσει ημέτερους “κολλητούς” με παχυλές αμοιβές από τη μία, και ιδιωτικά συμφέροντα από την άλλη, εκποιώντας την περιουσία του απόλυτου φορέα κοινωνικής ασφάλισης, (400 ακίνητα αξίας ενός δις ευρώ)!

Κατά σύστημα η παράταξη της δεξιάς βρίσκει τρόπους να αφαιμάξει οικονομικά δημόσια περιουσία και να κατοχυρώσει νομοθετικά την παρείσφρηση ιδιωτών σε θέσεις αποφασιστικού χαρακτήρα μέσα σε οργανισμούς και ΔΕΚΟ, με σκοπό την απαξίωσή τους και τελικά την παραχώρησή τους σε ιδιώτες.

Στον αντίποδα αυτής της πρόκλησης, με αμοιβές των golden boys που αγγίζουν ακόμα και τα 8.134 ευρώ μηνιαίως για τον διοικητή του ΕΦΚΑ και όσους θα τοποθετηθούν σε θέσεις γενικών διευθυντών, τα 4.631 ευρώ για ιδιώτες διευθυντές ΕΦΚΑ, αλλά και για τα 43 στελέχη της Εταιρείας “Αξιοποίησης” Ακινήτων του οργανισμού, χιλιάδες ασφαλισμένοι αγωνιούν για την έκδοση του μοναδικού πόρου διαβίωσής τους, της σύνταξης τους.

Ταυτόχρονα, χιλιάδες εργαζόμενοι δεν μπορούν να επιβιώσουν από τους μισθούς τους, που όχι απλά παραμένουν χαμηλοί, αλλά κάθε μήνα μειώνεται και η αγοραστική τους δύναμη, καθώς η κυβέρνηση είναι ανίκανη να πάρει μέτρα προστασίας των χαμηλών εισοδημάτων από τον πληθωρισμό και την ακρίβεια!

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χατζηδάκης μας δείχνουν στην πράξη τι εννοούν όταν λένε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ίσοι.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.