Στιγμιότυπο από συνάντηση με κους Κατρούγκαλο, Μουζάλα και Μανιό
Στιγμιότυπο από συνάντηση με κους Κατρούγκαλο, Μουζάλα και Μανιό

Αγώνας δρόμου για την ηλεκτροδότηση του Γραφείου Ασύλου

Έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσουν να ηλεκτροδοτηθούν οι οικίσκοι που θα φιλοξενήσουν το γραφείο της υπηρεσίας ασύλου στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει τόσο ο προϊστάμενος της υπηρεσίας στο Ηράκλειο όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Μετά την άρνηση του γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης να ηλεκτροδοτηθεί ο οικίσκος από το κτίριο της αποκεντρωμένης διοίκησης που βρίσκεται δίπλα, συντάχθηκε ένας φάκελος που κατατέθηκε στη ΔΕΗ με βάση όπως λέει ο βουλευτής τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στα hot spot της Σάμου και της Μυτιλήνης.

Όμως ενώ περίμεναν πως το θέμα θα έβρισκε τη λύση του με την κατάθεση του φακέλου στη ΔΕΗ τελικά χρειάστηκε ένα ακόμα έγγραφο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου όπου έχει τοποθετηθεί ο οικίσκος.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν προκύψει αν πριν από 1,5 χρόνο που η υπηρεσία ασύλου αναζητούσε χώρο για τη στέγαση της είχε βρεθεί μία λύση με παραχώρηση 3 γραφείων που αναζητούσε κάτι που καυτηρίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο θέμα της μη ηλεκτροδότησης του γραφείου είχε αναφερθεί πρόσφατα από το Ηράκλειο ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.