Ήλθε ο Υπουργός στα λόγια του Σωκράτη!

Δίπλα διπλα σε όλες του τις επαφές με τοπικούς παράγοντες στην Κρήτη, ήταν από χθες που πάτησε το πόδι του στο νησί ο Χρήστος Σπίρτζης, ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης, που φαίνεται πως είχε χρεωθεί με…108, όπως έλεγαν παλιά στο στρατό, τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Κι όταν αργότερα άκουγα τον Σπίρτζη να δηλώνει στους δημοσιογράφους πως στόχος της κυβέρνησης είναι να καταστεί η Κρήτη μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα, θυμήθηκα πως το είχε πρωτοδιατυπώσει ο βουλευτής στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μιλώντας νωρίτερα και απηχώντας την επιθυμία Τσίπρα για το ρόλο που μπορεί να παίξει το νησί.

Σωκράτη δίνεις γραμμή στο Σπίρτζη, τον πείραξα, και είναι αλήθεια πως ο Βαρδάκης μπορεί να ήλθε από διεύρυνση στο ΣΥΡΙΖΑ ( όπως άλλωστε και ο Σπίρτζης) αλλά οι προσπάθειες που κάνει για να έλθει προσθετική αξία από το όποιο κυβερνητικό έργο στην Κρήτη, τον έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς στο Ηράκλειο.

Πηγή: Cretalive

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.