Έκτακτη χρηματοδότηση Δήμου Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Εσωτερικών

Νέα χρηματοδότηση ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών προς το Δήμο Μαλεβιζίου για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ποσού 200.000 ευρώ προς τον Δήμο Μαλεβιζίου μετά από αίτησή του, αφορά έργα αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο.

Οι χρηματοδοτήσεις θα πραγματοποιηθούν με χρέωση του λογαριασμού του ΥπΕσ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας».

Ο κ. Βαρδάκης σε δήλωσή του αναφέρει: «Το ζητούμενο είναι πάντα η εύρυθμη λειτουργία των Δήμων και για να επιτευχθεί αυτό το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Υπουργός κ. Χαρίτσης ανταποκρίθηκε άμεσα για μια ακόμη φορά στις έκτακτες ανάγκες δήμων που έχουν υποστεί ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία. »

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.