Άνοιγμα στην κοινωνία και ενημέρωση των πολιτών ξεκίνησαν, όπως ανακοινώθηκε, οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Άνοιγμα στην κοινωνία και ενημέρωση των πολιτών

Άνοιγμα στην κοινωνία και ενημέρωση των πολιτών ξεκίνησαν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Η αρχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από την πλατεία του Ατσαλένιου, όπου ήταν παρόντες οι βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αρχικά για τις μεταρρυθμίσεις που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση τα 3,5 τελευταία χρόνια, τις αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών μετά την λήξη του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής τον περασμένο Αύγουστο και τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης.

Οι πολίτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, ενημερώθηκαν για τις μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά, τις συντάξεις, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κ.λ.π. αλλά και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο Ηράκλειο, όπως το αεροδρόμιο Καστελίου, ο ΒΟΑΚ, κ.λ.π. και έργα που ολοκληρώνονται όπως ο κάθετος οδικός άξονας Ηράκλειο – Μεσαράς.

Ακολούθησε παραγωγικός διάλογος με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και οι βουλευτές απάντησαν στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.